Om mig

Hej!

Jag heter Carolina, jag är 37 år med rötter från Chile. Bor i en trea norr om Göteborg tillsammans med mina kärlekar, min 10-årige son, Paulo, min Krille och vår lilla Luna som föddes i juli 2017.

Jag är kallskänka till yrket med stor passion för matlagning och det här är min matblogg som jag nu efter väldigt lång tids tänkande äntligen startat! Min tanke är att samla ihop och dela med mig av mina recept på den mat som jag lagar, mat som jag älskar, mat som jag kan och som jag växt upp med. Det är allt mellan hälsosam Supermat till smarrig Comfort Food och ljuvlig Soul Food från olika delar av världen.

Jag bakar, testar nya recept, skapar mina egna och/eller lägger en egen touch i vissa typiska rätter. Allt för inspiration och kärlek till matlagning.

Jag tror på en varierad och framförallt näringsrik kost och lagar mat helst helt från grunden och alltid, alltid från hjärtat! Det är för det mesta lättlagad, enkel mat men när jag känner för att testa något nytt kan det många gånger bli en liten utmaning vilket jag bara tycker är kul. Det är så man lär sig och man slutar ju aldrig att lära sig nya saker!

Det här är jag;

FullSizeRender

Carolina en La Cocina – Carolina i Köket.

Välkommen in!

IMG_3497

Till mina barn; Paulo & Luna. // Mamá