Frukost, dagens viktigaste måltid…

God morgon!

Vaknade av att min son ropa på mig och sa att han ville ha frukost. Han gick upp en hel timme tidigare i morse bara för att kunna se ett program på Cartoon Network som började kl 6:00! När jag ska se vad klockan är på mobilen ser jag samtidigt lurens notis flöde och bland dessa får jag syn på en riktigt kul notis! Jag deltog i en tävling i helgen där vinsten är en Santa Maria Street Food box med ett innehåll av 3 st av Santa Marias nya rätter och dessutom ett värdecheck från Kronfågel för kyckling minutstrimlor som också ingår i priset till ett totalvärde på ca 200 kr inklusive värdechecken från Kronfågel. Och jag är den överlyckliga vinnaren!! Sååå himla kul..! Jag trodde aldrig att jag skulle vinna, har ju sämsta turen när det gäller tävlingar och spel. Men den här gången vann jag! Tjohooo!!

FullSizeRender(2)Tack så mycket till Jeanette @kyckling_mama, http://www.kyckligmama.wordpress.com som utsåg mig till vinnare, samt till @santamariasverige, http://www.santamariaworld.com och @smakbox, http://www.smakbox.se för deras samarbete.

Sitter nu i skrivande stund här hemma och avnjuter min hemmagjorda version av ”Hotellfrukost”. Krille har nog ätit en riktig sådan på Scandic hotellet där han ska bo hela veckan. Lite lyxigt tycker jag och glad för hans skull är jag som ändå har det bra i Stockholm. Tufft jobb att vara ljudtekniker, långa och tunga arbetsdagar när de riggar upp scen och står sedan och sköter ljud i flera timmar m.m, så han förtjänar allt att få komma till ett bra hotell, sova i lena och sköna hotellakan och få en ordentlig frukost på morgonen. Jag hoppas i alla fall att det är så.

Min Paulito har stuckit till skolan för längesedan , snart har de väl sin första rast med och jag ska nu sätta igång med lite tvätt och städ här för att sedan laga lite köttbullar.

Vi ses snart igen!

Massa Kärlek, Carolina.

FullSizeRender(1)Frukostbuffé a.k.a Hotellfrukost à la Caro med smörgås, frukt, ägg, grön te, apelsin juice och en skål med hemmagjord granola!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s