Lite måndag här hos mig.

Måndag, snart tisdag.. Klockan är snart strax efter midnatt. Har suttit och fixat lite på bloggen nästan hela eftermiddagen, utseende osv. Det har tagit en bra stund må jag säga men nu får den se ut såhär. Enkel och tydlig hoppas jag.

Förutom detta så har jag varit på mödravården idag tidigt på morgonen. Fick äntligen lyssna på Bebisens hjärta! Jag borde kanske säga min lilla flickas hjärta eller Lunas, för på rutin ultraljudet sa barnmorskan att hon nog troligtvis är en flicka och Luna ska hon i sådana fall få heta. Men hon var inte säker, det är ju aldrig 100% och även fast jag känner på mig att det stämmer så är jag inte riktigt helt övertygad. Tänk om det blir en pojke och så har vi trott att det är en flicka hela tiden? Jag kanske borde kolla upp detta för att vara helt säker. Vill ju börja köpa lite kläder och annat gulligt!

Hur som helst, det kändes riktigt coolt att få lyssna på hjärtat och jag fick lov att spela in ljudet! Tänkte mest för Krilles skull, min sambo och bebisens pappa som åkte iväg till huvudstaden tidigt i morse för jobb där hela veckan. Men, tack vare inspelningen fick han ändå lyssna och hjärtslagen ska han göra till ett beat sa han! Haha! Han jobbar som musikproducent och ljudtekniker så vi får se vad det blir för musik av 145 hjärtslag/minut. Jag hoppas på reggae!

Ska gå och krama kudden nu så, God natt på Er och hoppas ni vill kika tillbaka igen imorgon för nya mattips och recept. Om ni följer mig på Instagram kan ni se när mitt nästa inlägg publicerats. (Ni hittar mig på @sonutz)

Kram, Carolina.

Lite fina tulpaner som jag köpte till mig själv igår. 🌷💕 Med Krilles pengar! ☺️ Det var längesen han köpte blommor till mig. Alla hjärtans dag sist! 💁🏽 Så jag tyckte jag behövde få nya och man kan ju nästan säga att jag fått dem av honom, fast jag köpt dem själv. Med hans pengar..som sagt. 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s